Redhead Days Camping 2017

Wil je niets missen van de Redhead Days? Overnacht dan op De Rooi Pannen Redhead Days Camping! Deze ligt vlakbij het centrum dus alle evenementen zijn van hieruit makkelijk bereikbaar. Bovendien is het een oergezellige plek waar je roodharigen uit alle windstreken kunt ontmoeten! De camping is geopend van vrijdagmiddag 1 september 2017 vanaf 12.00 uur t/m maandagochtend 4 september 2017 om 11.00 uur.

Kosten
Een overnachting op de camping kost slechts € 30,- per persoon per nacht , inclusief ontbijt en goede sanitaire voorzieningen. Voor kinderen tussen 3 en 12 jaar geldt een gereduceerd tarief van € 15,- per kind per nacht. Dit is exclusief tent, maar je kunt wel een tent, luchtbed, slaapzak en kussen bijboeken.

Hoe lang?
Je kunt kiezen of je 1, 2 of 3 nachten blijft. Maar omdat wij het natuurlijk leuk vinden als je zo lang mogelijk bij ons blijft hebben we een speciale aanbieding. Boek je 2 nachten op onze camping,  dan krijg je €10,- korting op de kampeerplaats en boek je 3 nachten, dan krijg je €20,- korting per persoon.
Kijk ook op: www.stadscampingderooipannen.com.

Hoe reserveren?
Wil je op onze camping overnachten? Reserveer via de website: www.stadscampingderooipannen.com of stuur een mail naar: camping@roodharigen.nl. Vermeld daarin: naam, voorletters, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer, geboortedatum, aankomstdatum (vrijdag 1 september, zaterdag 2 september of zondag 3 september 2017), aantal overnachtingen, aantal personen (volwassen/kinderen).

Je ontvangt een bevestiging per e-mail.
Vragen kun je mailen naar camping@roodharigen.nl

Betalen
Je reservering is pas definitief als je betaald hebt! Nadat je de bevestiging hebt ontvangen, ontvangen we graag jouw betaling (totaalbedrag) per ommegaande. Je kunt het betreffende bedrag ook overmaken naar:
Stichting Roodharigen zijn Kunst
BIC INGBNL2A
IBANnummer NL49INGB0003169680

Vermeld hierbij je reserveringscode (rechts bovenaan in de bevestigings-email). Voor alle vragen over het reserveren of betalen kun je mailen naar camping@roodharigen.nl

Voorwaarden
Mocht je jouw reservering willen of moeten annuleren, dan kan dat kosteloos tot 25 augustus 2017. Mail je annulering naar camping@roodharigen.nl, dan zorgen wij ervoor dat je betaling wordt teruggestort. Wij behouden ons het recht voor om je reservering te annuleren, maar zullen dit alleen doen als we door omstandigheden geen camping kunnen organiseren. Uiteraard krijg je in dat geval je geld terug. Als je reserveert voor De Rooi Pannen Redhead Days Camping ga je akkoord met deze voorwaarden.

Samenwerking met Rooi Pannen
De Redhead Days Camping wordt gerund in samenwerking met de Bredase hotel- en recreatie-opleiding Rooi Pannen. Een team enthousiaste studenten zal er alles aan doen om het je naar de zin te maken! Uiteraard onder supervisie en aansturing van de organisatie van de Redhead Days.

Praktische informatie
Het ontbijt is bij de overnachting inbegrepen en bestaat uit:
- koffie, thee                            
- melk, jus d'orange
- wit en bruin brood
- gekookte eieren
- yoghurt, muesli en fruit


Inchecken en uitchecken
Inchecken is op zaterdag en zondag mogelijk tussen 11.00 uur en 21.00 uur. Kom je al op vrijdag 1 september? Dan kun je vanaf 12.00 uur inchecken. Vergeet je legitimatiebewijs niet! Uitchecken kan dagelijks tot 12.00 uur. 

Parkeren
Parkeren is kosteloos mogelijk op het terrein. Geef dit bij voorkeur aan bij je reservering of geef het zo spoedig mogelijk door via camping@roodharigen.nl

Routebeschrijving
Fellenoordstraat 126
4811 TJ Breda


Facebookpagina 
‚Äčwww.facebook.com/campingredheaddays

Sfeerimpressie
Zondagochtend 8.00 uur. Langzaam ontwaakt de camping. De eerste tentritsen klinken en slaperige koppies steken naar buiten. Een aantal vroege vogels heeft zelfs al gedouched. Anderen zijn nog in diepe slaap en komen de eerstkomende uren hun slaapzak nog niet uit. Er heerst een fijne, serene sfeer. 

Zondagochtend 9.00 uur. Steeds meer roodharigen verzamelen zich bij het ontbijt voor een lekker kopje koffie of thee en wat te eten. Aan de lange tafels wordt tijdens het ontbijt de vorige avond nog even geëvalueerd en worden de leukste verhalen uitgewisseld. De pubcrawl was weer een groot succes en eenmaal terug op de camping was er een relaxte afterparty bij het kampvuur. Kortom, een topavond!

Zondagochtend 10.00 uur. In de loop van de ochtend komt de camping verder tot leven en na een verfrissende douche kan iedereen er weer tegenaan. De camping bruist! Er worden plannen gemaakt voor de dag van vandaag, de échte 'Redhead Day' met om 12.00 uur de officiële opening en daarna de bekende, grote fotoshoot. We hebben er zin in! Iemand neemt nog een duik in het zwembad(je) en er wordt wat gevoetbald. Het is prachtig weer, dus er wordt driftig met zonnebrandcrème gesmeerd. 

Zondagochtend 11.00 uur. Iedereen wordt nog even bij elkaar geroepen voor een groepsfoto en daarna begint de grote uittocht. In groepjes vertrekken de roodharigen naar het centrum, want niemand wil de opening en de grote fotoshoot missen. De camping stroomt langzaam leeg... 

Disclaimer

De RooiPannen Redhead Days is een unieke camping op een unieke locatie en wordt gerund door vrijwilligers. Tenminste een maand voor het festival ontvang je per mail informatie over alle regels en voorwaarden. Hierin staat onder meer dat we geen goed weer kunnen garanderen en geen alternatieve accommodatie aan kunnen bieden mocht er een orkaan over Breda blazen, alcoholgebruik door minderjarigen verboden is, etc. etc. Mocht je het niet eens zijn met deze regels en voorwaarden, kun je je reservering annuleren en krijg je je geld terug. (PS. we hebben nog nooit een orkaan gehad in Breda, maar je weet maar nooit...)

~ Developed & sponsored by www.dunkt.nl ~