Van Gogh bustours

Van Goghtours op vrijdag 4 september en maandag 7 september
Nieuwsgierig geworden naar Vincent van Gogh, zijn achtergrond en familie? Wij hebben een excursie voor jou samengesteld geheel in het teken van onze wereldberoemde roodharige schilder. Gecombineerd met een bezoek aan de (opbouw) van de praalwagens van het Bloemencorso in Zundert vormt deze Van Goghtour een perfecte aanvulling op je Redhead weekend!

Programma vrijdag 4 september

11.30 uur vertrek per touringcar richting Zundert. De tour begint met een kijkje in een bloemencorsotent waar op dat moment enkele honderden mensen werken aan de Corsowagens. Bloemencorso 2015 staat uiteraard ook geheel in het teken van onze bekende roodharige schilder. Aansluitend word je o.l.v. een deskundige gids rondgeleid langs plaatsen die herinneren aan het verblijf van Vincent en zijn familie, waaronder zijn geboortehuis. De tour wordt afgesloten met een kop koffie/thee en speciaal van Goghgebak. We verwachten rond 17.00 uur weer terug te zijn in Breda.
 
Inclusief:  vervoer van Breda naar Zundert v.v., alle entrees en rondleidingen o.l.v gids, 1x koffie/thee met Van Gogh gebak.
Eventuele overige kosten zijn voor eigen rekening.
 
Kosten p.p. € 15,-.
Programmawijzigingen voorbehouden.

Programma maandag 7 september

10.00 uur vertrek per touringcar richting Zundert. In het geboortehuis van Vincent van Gogh start de excursie met een kop koffie/thee en speciaal Van Goghgebak. Aansluitend word je o.l.v. een deskundige gids rondgeleid langs plaatsen die herinneren aan het verblijf van Vincent en zijn familie in Zundert, waaronder zijn geboortehuis. Rond 12.30 uur te voet richting het veilingterrein van het Bloemencorso. De praalwagens die de dag ervoor hun route door het dorp hebben afgelegd, staan hier opgesteld. De enthousiaste gidsen leiden u graag langs alle wagens die zich in vol ornaat presenteren met geluid, figuratie en beweging. We verwachten om 15.00 uur weer in Breda terug te zijn.
 
Inclusief:  vervoer van Breda naar Zundert v.v., alle entrees en rondleidingen o.l.v gids, 1x koffie/thee met Van Gogh gebak.
Eventuele overige kosten zijn voor eigen rekening.
 
Kosten p.p. € 15,-.
Programmawijzigingen voorbehouden.

Ga jij mee met onze bustour? Stuur een e-mail naar: bustours@roodharigen.nl

van gogh
bustours
bustour
bloemencorso
zundert

Paypal:


~ The RedHead Days platform is developed & sponsored by www.dunkt.nl ~