Redhead Days Camping 2019

Nu te boeken: Redhead festival camping!

Afgelopen weekend opende de gloednieuwe stadscamping in het Spoorpark haar deuren. Op loofafstand van het centrum kun je tijdens het festival logeren in een tent of tipi, maar ook campers en caravans zijn welkom!  Maar de camping is nog in ontwikkeling, dus de capaciteit is beperkt. Dus wacht niet te lang en reserveer een plekje. We verwachten veel belangstelling, dus gaan waarschijnlijk werken met een wachtlijst. Als we voldoende reserveringen hebben, starten de voorbereidingen voor een tijdelijke uitbreiding tijdens het festival. Dus wacht niet te lang als je op de enige echte Redhead camping wilt logeren en reserveer nu een plekje!

Website: https://stadscampingtilburg.nl/festivalcampings/redhead-days-2019/

Facebookpagina
www.facebook.com/campingredheaddays

Sfeerimpressie camping 2018
Zondagochtend 8.00 uur. Langzaam ontwaakt de camping. De eerste tentritsen klinken en slaperige koppies steken naar buiten. Een aantal vroege vogels heeft zelfs al gedouched. Anderen zijn nog in diepe slaap en komen de eerstkomende uren hun slaapzak nog niet uit. Er heerst een fijne, serene sfeer. 

Zondagochtend 9.00 uur. Steeds meer roodharigen verzamelen zich bij het ontbijt voor een lekker kopje koffie of thee en wat te eten. Aan de lange tafels wordt tijdens het ontbijt de vorige avond nog even geëvalueerd en worden de leukste verhalen uitgewisseld. De pubcrawl was weer een groot succes en eenmaal terug op de camping was er een relaxte afterparty bij het kampvuur. Kortom, een topavond!

Zondagochtend 10.00 uur. In de loop van de ochtend komt de camping verder tot leven en na een verfrissende douche kan iedereen er weer tegenaan. De camping bruist! Er worden plannen gemaakt voor de dag van vandaag, de échte 'Redhead Day' met om 12.00 uur de officiële opening en daarna de bekende, grote fotoshoot. We hebben er zin in! Iemand neemt nog een duik in het zwembad(je) en er wordt wat gevoetbald. Het is prachtig weer, dus er wordt driftig met zonnebrandcrème gesmeerd. 

Zondagochtend 11.00 uur. Iedereen wordt nog even bij elkaar geroepen voor een groepsfoto en daarna begint de grote uittocht. In groepjes vertrekken de roodharigen naar het centrum, want niemand wil de opening en de grote fotoshoot missen. De camping stroomt langzaam leeg...