Inschrijfformulier sponsoren en ambassadeurs

Beste ondernemer, bedrijfsleider,

De Redhead Days is een uniek evenement dat Tilburg op de kaart zet bij een groot (inter) nationaal publiek. Dit jaar zal de binnenstad van Tilburg dé ontmoetingsplek zijn voor de vele trouwe bezoekers van dit feest der herkenning.

Noteer 23 t/m 25 augustus 2019 alvast in uw agenda!
Zoals u waarschijnlijk wel weet, draaien wij 100% op vrijwilligers en hebben wij uw support weer keihard nodig om dit festijn te kunnen realiseren.

Het bestaansrecht van de Redhead Days 
In 2002 begonnen door een oproep via Facebook met 10 roodharigen en uitgegroeid tot een meerdaags festival met duizenden bezoekers uit landen tot ver buiten Europa als Peru, Australië, Rusland, Indonesië en Irak.  

Wat u misschien niet weet, is dat voor vele Redheads een bezoek ‘life changing’ is; er wordt gespaard en maandenlang naar uit gekeken. De herkenning maakt dat velen vol trots en vaak met hernieuwd zelfvertrouwen terugkeren naar huis. In elk geval een enorm positieve ervaring rijker. De mails die wij krijgen en de reacties op onze Facebook pagina spreken boekdelen en zijn hartverwarmend. En dát is waar we het voor doen!
 

Het voortbestaan van de Redhead Days
Helaas krijgen wij, in tegenstelling  tot veel andere Brabantse evenementen, weinig tot geen subsidie van de gemeente en zijn we afhankelijk van sponsoren en andere subsidies. Voorheen hebben o.a. Mc Donalds  en het ‘van Gogh fonds’  bijgedragen. Dit jaar hebben we echter nog geen grote sponsor kunnen vinden. Hierdoor komt de kwaliteit en zelfs het voortbestaan van dit unieke evenement in gevaar. En dat wilt u toch ook niet?

Wat kunt u doen om de Redhead Days te behouden?
Op de volgende pagina vindt u een opsomming van mogelijkheden die wij u bieden. Elke bijdrage is welkom.
Heeft u suggesties? Graag! Neem vrijblijvend contact op met ondergetekende. Meer achtergrondinformatie en beelden over voorgaande edities vind u op onze website en Facebook pagina. Wij kijken uit naar uw reactie en bij voorkeur het ingevulde deelname formulier. Waarvoor alvast onze enorme dank!
 
Met vriendelijke groet namens de organisatie,

Bart Rouwenhorst, 

info@redheaddays.nl

WORD OFFICIEEL 'REDHEAD DAYS AMBASSADEUR'
Voor een eenmalige bijdrage van 50 euro wordt u een trotse Redhead Days Ambassadeur en geeft u aan ons een warm hart toe te dragen. U ontvangt een certificaat dat u tijdens het weekend in uw zaak of etalage op kunt hangen. Hierdoor bent u herkenbaar voor onze bezoekers hetgeen u ongetwijfeld extra roodharige klandizie op zal leveren.
 
ACTVITEIT ORGANISEREN IN OF BIJ UW BEDRIJF/ MET WINKELIERSVERENIGING
Organiseert u een activiteit, dan wordt deze vermeld in het activiteitenoverzicht van het programmaboekje. Gratis reclame en aantrekkingskracht voor uw bedrijf dus!

Wij organiseren allerlei activiteiten als een modeshow, fotoshoots, lezingen, kinderactiviteiten, proeverijen. Maar wellicht heeft u ook een goed idee om de feestvreugde te verhogen en extra klandizie naar uw zaak te trekken. Bijna alles kan, als het maar bruist en passend is voor de doelgroep. Neem contact op over wat u wilt gaan doen. Voor buiten activiteiten; de evenementenvergunning voor de binnenstad is door ons al geregeld.

DEELNAME AAN DE PUBCRAWL / KROEGENTOCHT
Vrijdagavond vindt traditiegetrouw de kroegentocht plaats. Vanaf 19.30 uur bezoeken groepjes van ongeveer 15 personen doorlopend uw zaak. Enorm gezellig en u bent verzekerd van klandizie, ook in de vroege uren op de avond!!  Zijn wij nog niet bij u langs geweest?  Vraag dan naar de mogelijkheden door contact op te nemen met: pubcrawl@roodharigen.nl
 
PATRNERSHIPS / SPONSORBIJDRAGE IN NATURA
Een bijdrage in natura in de vorm van ontbijt voor de campinggasten?  Catering voor de vrijwilligers? Of wordt u hoofdsponsor van een podium en ziet u uw bedrijfsnaam straks terug in het nieuws? We krijgen immers jaarlijks aandacht van (inter)nationale pers. Of wellicht kent u een bedrijf dat de doelgroep interessant vindt en fan is van de Redhead Days….. Ook dat horen we graag.

DEELNAME MET KRAAM 
Verzamelplaats vol gezelligheid is de binnenstad van Tilburg. Bent u niet in het centrum gevestigd, maar heeft u wel een product of een dienst dat interessant is voor roodharigen? Huur een kraam! Meer info over de kosten en mogelijkheden: info@redheaddays.nl

OOK LEUK: ORIGINEEL CADEAU / MERCHANDISE VOOR ROODHARIGEN
Op 1 mei 2019 gaat onze crowdfunding van start, maar onze website is altijd in de lucht.  Dus zoekt u een origineel cadeau voor een roodharige vriend of vriendin?  Van een mok met logo tot T-shirt met originele tekst, bekijk het assortiment in onze webshop of houd de crowdfunding op Facebook in de gaten.

Inschrijfformulier bedrijven:

Bedrijfsnaam                     …………………………………………………………………………………………………………………………………..
Adres                                    ………………………………………………………………………………………………………………………………..
Telefoon                               …………………………………………………………………………………………………………………………………..
Email                                     …………………………………………………………………………………………………………………………………..
Contactpersoon                 …………………………………………………………………………………………………………………………………..

Ondergetekende, beslissingsbevoegd uit naam van bovenstaande organisatie neemt als partner deel aan de Redhead Days 2019 middels:
Ambassadeursschap 2019, bijdrage van vijftig euro (of hoger)         €………………………
Pubcrawl-deelname   €……………………….
Sponsoring in natura (omschrijf hieronder aub)                                                                                                                                                   
Activiteit organiseren (omschrijf hieronder aub)                                                                    
                                                                                                    
Opmerkingen/omschrijving product/activiteit, datum, locatie, etc
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Van finance@redheaddays.nl ontvangt u een factuur voor het totaalbedrag van  € ………………. …..excl BTW
Handtekening voor akkoord:                         : ………………………………………………………………………………...............
Contactpersoon Redhead Days                      : ………………………………………………………………………………..............
Formulier/advertentie mailen naar              :  info@redheaddays.nl

Logo Redhead Days (met witte achtergrond) in JPG

Logo Redhead Days (zonder witte achtergrond) in PNG