Listen up Tilburgse redheads! We are looking for you!

Festival Redhead Days zoekt roodharige Tilburgse ambassadeurs

Eind augustus zetten duizenden roodharigen uit zo’n 80 landen voor het eerst voet op Tilburgse bodem. Ze komen voor het internationale roodharigen festival; het grootste evenement voor roodharigen en hun fans wereldwijd. Na ruim tien jaar heeft de organisatie Breda verlaten om neer te strijken in Tilburg. In Tilburg wonen naar schatting ongeveer 4.000 mensen met rood haar. Om alle festivalbezoekers welkom te heten in Tilburg is de organisatie op zoek gegaan naar ambassadeurs.

De redactie heeft inmiddels een selectie gemaakt en deze ambassadeurs uitgenodigd om naar de fotoshoot te komen. De opnames zijn in de binnenstad en duren per persoon maximaal 1 uur. De foto’s en opnames worden alleen gebruikt voor de promotie van de Redhead Days.

Het Redhead Days festival wordt georganiseerd op 23 t/m 25 augustus in en rond de Tilburgse binnenstad. Tijdens deze dagen zijn er activiteiten voor roodharigen. Maar fans en vrienden met een andere haarkleur zijn natuurlijk ook welkom. Gemiddeld bezoeken zo’n 40.000 mensen een of meer dagen van de Redhead Days. Hoogtepunt is de groepsfoto op zondagmiddag met gemiddeld zo’n 1500 roodharigen. De eerste Tilburgse groepsfoto wordt op zondag 25 augustus gemaakt in de Interpolistuin.  
Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws kan door je in te schrijven voor de nieuwsbrief  https://t.co/4buPkvvApb of ons te volgen op Facebook.