Sindskort heeft de Redhead Days er een affiliate bij.

Wat is een affiliate?
Een affiliate wordt gestart door fans van ons festival, die bij elkaar zijn gekomen en eigen, kleinere bijeenkomsten organiseren. Deze bijeenkomsten kunnen over de hele wereld worden georganiseerd. Op deze bijeenkomsten kunnen onze buitenlandse fans met elkaar in contact blijven en plannen maken om samen naar ons festival in Breda te komen. 

Wij hebben altijd gehoopt dat meerdere mensen een Redhead Days bijenkomst wilden organiseren en zijn daarom blij dat de eerste officiele bijeenkomst binnenkort plaatsvindt in Londen!

Start een affiliate!
Als je organiseren leuk vindt en je interesse hebt om roodharigen in jouw regio te ontmoeten, dan kun jij misschien ook een afdeling oprichten. Wij kunnen je daarbij op verschillende manieren helpen. Om te beginnen kennen wij een heleboel roodharigen. We kunnen je zelfs vertellen hoeveel roodharigen uit jouw omgeving naar het festival zijn geweest en we kunnen je met ze in contact brengen.
Verder kunnen we je helpen aan advies, publiciteit, een logo en een eigen pagina op de website zoals www.redheaddays.nl/london (binnenkort online).

Echter, je moet wel over heel veel organisatietalent beschikken en er mogen geen conflicterende sponsordeals worden gesloten.

Wil je meer weten, neem dan contact op met Bart Rouwenhorst.