De organisatie achter de Redhead Days

Bart Rouwenhorst:
 
"Ik ben de initiator en festivaldirecteur van het festival en het zal niemand verbazen: ik vind rood haar heel mooi.
In het dagelijks leven ben ik consultant, ik werk voor grote energiebedrijven.
 
Wat de Roodharigendag is voor mij? Mijn allermooiste creatie, nog mooier dan mijn beste schilderij. En het is nog lang niet af. Het festival is nu al wereldwijd bekend en kleurt een hele stad een weekend lang rood. Maar het festival kan op allerlei vlakken nog veel beter, ik heb grootse plannen… 
Ik organiseer het festival natuurlijk niet in mijn eentje, naast mij staat een stichtingsbestuur (Robert-Jan Brouwer, Eddy Driessen een Noelle Ruckert) en een enorm team van mede-organisatoren."
 
Contact: bart@roodharigen.nl

De Redhead Days organisatie bestaat uit zo’n 50 vrijwilligers die er elke keer weer voor zorgen dat de Redhead Days een groot succes is. Ze hebben een bewonderenswaardige inzet en het is geweldig om met hen samen te mogen werken. Deze supermensen komen uit 5 landen en heten: Amy, Angela, Anneleen, Anny, Anoek, Bart, Chantal, Christel, Dionne, Eddy, Elonie, Em, Esmeralda, Etienne, Flip, Frans, Inge, Jasper, Joe, Judith, Julia, Kim, Kin, Maaike, Marieke, Michel, Mieke, Moniek, Mylène, Natalie, Noëlle, Noor, Peter, Renée, Reinier, Robert-Jan, Ronald, Ronny, Rudie, Stef, Tessa en Yvonne!

staff
organisatie
coordinatie
evenementen
marketing
communicatie
pers
sponsoring